Info zona je večeras na radiju!

04_04_2014 / 08:34h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Info zona i ovaj petak seli na frekvencije Radio Splita te uz najave zanimljivim događanja donosi razgovore o cirkusu u Splitu, novoj humanitarnoj akciji mladih volontera te izložbi koja će umjetnost vratiti na ulice, odnosno – u kvart.

Info zona i ovaj petak seli na frekvencije Radio Splita te uz najave zanimljivim događanjima donosi razgovore o cirkusu u Splitu, novoj humanitarnoj akciji mladih volontera te izložbi koja će umjetnost vratiti na ulice, odnosno – u kvart.

Deseta cirkuska srijeda događa se ovaj put paralelno u Splitu i Zagrebu. U razgovoru s Antonijom iz Room 100 najavljujemo posebnu filmsku priču, nijemu sonatu koja s lakoćom osvaja srca publike te otkrivamo što nas očekuje na Festivalu novog cirkusa u Splitu koji se lagano bliži.

Volonterke Udruge mladih Prijatelj predstavljaju humanitarnu akciju Korak za Mihu. Saznajte kako se možete uključiti i doprinijeti nesebičnoj akciji kojoj je cilj omogućiti dječaku Mihovilu priliku da prohoda. Tena i Mirjana najavljuju šaren program koji Prijatelji spremaju sljedeći vikend, bit će sporta, svirke, plesa.. pridružite se!

Umjetnost je na ulicama, točnije – u kvartu. Što nas čeka na otvorenju, kao i ostale dane, otkriva nam Svagi u najavi izložbe udruge Kvart. Poslušajte gdje, dokad i na koji način će se dogoditi konačni obračun!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!