Info zona je večeras na radiju!

14_03_2014 / 15:26h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Nova Info zona na radiju pojašnjava što je strukturirani dijalog i zašto je mladima važan, najavljuje šibenska događanja i novu Kuturaljku te C.A.V.E. - Creative Audio Visual Event u splitskom akvariju.

U grčkom Solunu održana je konferencija koja je na jednom mjestu okupila predstavnike organizacija mladih i za mlade, kao i donositelje odluka. Konferencija je za cilj imala usuglasiti preporuke vezane uz nastavak procesa stručno nazvanog strukturirani dijalog. Ana Marković iz Splita koja je na konferenciji sudjelovala kao predstavnica Zajednice info centara za mlade u Hrvatskoj, u prilogu EUformiraj se! pojašnjava što je strukturirani dijalog i zašto je mladima važan.

Igor Bergam aktivni je mladi Šibenčanin koji često organizira različite kulturne programe u svom gradu. U nedjelju i ponedjeljak Šibenik će biti u znaku zelenog i Irske - organizira se prigodan program povodom praznika sv. Patrika. Poslušajte tko će sve sudjelovati u programu za sv. Patrika, ali i dodatnu najavu slijedećeg projekta kojeg Igor organizira- očekuje nas 4. Kulturaljka.

S ciljem promoviranja mladih neafirmiranih umjetnika u nesuđenom prostoru akvarija na splitskim Bačvicama 21. i 22. ožujka održat će se C.A.V.E. - Creative Audio Visual Event. Uz izložbu radova, performanse, radionice, prezentacije i modne revija mladih kreativaca prve večeri nastupit će mladi autorski bendovi, a kraj drugog dana pripast će mladim DJevima. O završnim pripremama, najnovijim najavama i njihovom viđenju kulturne scene u Splitu razgovaramo sa organizatorima događanja.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.