Info zona je večeras na radiju!

07_03_2014 / 14:43h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju razgovaramo o natjecanju - Engleski u akciji, tražimo odgovor koliko je danas lako biti dobar fotograf, najavljujemo najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu za studente i dijelimo more ulaznica!

Mladi žele putovati, studirati u inozemstvu, koristiti nove tehnologije i stjecati prijatelje diljem svijeta a ovakve želje lakše su ostvarive ako dobro poznaju engleski jezik. Iako je engleski obavezan predmet u školama, malo se radi na aktivnoj uporabi jezika. U moru testova i natjecanja koje mladi pišu da bi utvrdili znanje jezika, pronašli smo praktično natjecanje na kojem se engleski aktivno govori. U prilogu EUformiraj se! razgovaramo o natjecanju - Engleski u akciji.

Koliko je u vrijeme digitalne fotografije i dostupnosti dobrih fotografskih aparata lako biti dobar fotograf, može li se od fotografije živjeti, koliko se mladih amaterski bavi fotografijom, te o natječaju za najbolju fotografiju sa splitskih maškara govori Veljko Martinović, fotograf koji je već sa 13 godina objavio svoju prvu fotografiju i od tada ne pušta aparat iz ruku.

Najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu za studente dolazi u Hrvatsku. U razgovoru s Anamarijom Mostarac saznajte sve o natjecanju Social Impact Award koje studentima nudi vrhunsku priliku za ostvarivanje poduzetničkih ideja koje rješavaju određeni društveni ili okolišni problem.

Ususret Danu ženu poklanjamo ulaznice za Gole žene, novu hit predstavu u Lori. Kome je više do glazbe nego do smijeha obradovat ćemo ga ulaznicama za sisački surf rock bend The Bambi Molesters koji sviraju u Kocki malo nakon završetka naše emisije.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.