Info zona je večeras na radiju!

28_02_2014 / 12:38h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Nova Info zona na radiju priča o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, mladim svjetskim putnicima te zaključcima i najzanimljivijim detaljima sa netom završene tribine Europska prijestolnica kulture - prednosti i izazovi.

Nova Info zona na radiju priča o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, mladim svjetskim putnicima te izazovima i prednostima kandidature Splita za Europsku prijestolnice kulture.

U sklopu Programa poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih - #3PSplit 3. i 4. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Splitu održat će se događanje pod nazivom Move on! If you can't find a job, create it! u sklopu kojeg će se održati predavanja o poduzetništvu, primjerima iz prakse, potporama i savjetima vezanim uz razvoj karijere. Doc.dr.sc. Ivana Bilić u prilogu EUformiraj se! predstavlja program i predavače, ali i ideju uključivanja studenata u realizaciju ovakvih program.
Kako proputovati svijetom i posjetiti više od 30 zemalja i pri tom razvijati nova prijateljstva ispričat će nam Igor i Jakov, mladi svjetski putnici iz Splita. Da se na ovaj način mogu steći zaista zanimljiva i čvrsta prijateljstva dokazuje i činjenica da su se njih dvoje upravo vratili iz Bristola gdje su bili u posjeti prijatelju kojeg su upoznali u Jordanu.

Netom prije početka emisije u Domu mladih završit će javna tribina Europska prijestolnica kulture - prednosti i izazovi na kojoj će se sudionici na primjeru grada Maribora upoznati sa svim što titula EPK donosi jednom gradu. U emisiji ćemo se osvrnuti na zaključke i najzanimljivije detalje sa tribine.

Popričat ćemo i o zaštiti dječjih i mladenačkih prava te će nam Đordanom Barbarić iz udruge Most najaviti raspravu Zaštita dječjih prava u vremenu krize koja će se održati ovaj ponedjeljak u prostoru HOK-a.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.