Info zona je petkom na radiju!

24_01_2014 / 15:16h  |  Autor: I. Z.
Info zona je petkom na radiju!

Nova Info zona na radiju donosi priče iz Info zone u prostoru, a za vas su ih spremile polaznice radionice radijskog novinarstva koje se u Info zoni održavaju od studenog :)

Nova Info zona na radiju donosi priče iz Info zone u prostoru, a za vas su ih spremile polaznice radionice radijskog novinarstva koje se u Info zoni održavaju od studenog :) Tonćica Knez snimila je prilog s informativnog predavanja o mogućnostima studiranja u EU i SAD-u, Sanja Šušak bila je na promociji USE-IT mape, a Kristina Tešija uživo će se javiti iz Info zone, sa otvaranja izložbe radova devetoro studenata splitske Umjetničke akademije.

U prilogu Euformiraj se! Domagoj Morić iz Foruma za slobodu odgoja govorit će o osposobljavanju namijenjenom osobama koje rade s mladima a koji se financira iz sredstava Europske unije.

Poletniji u kišnom vikendu bit će te uz koncert Justin's Johnsona koji će svojim javljanjem živost sigurno unijet i u našu emisiju.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.