Info zona je petkom na radiju!

20_12_2013 / 13:14h  |  Autor: I.Z.
Info zona je petkom na radiju!

U predblagdanskom izdanju Info zone na radiju dijelimo ulaznice, ugošćujemo ekipu iz benda Justin's Johnson, koja također ima poklone, te sa Renatom Matićem razgovaramo o izazovima migracija.

U predblagdanskom izdanju Info zone na radiju dijelimo ulaznice za čak tri glazbena događanja, ugošćujemo ekipu iz benda Justin's Johnson, koja također ima poklone, te sa sociologom Renatom Matićem razgovaramo o izazovima migracija u kontekstu prihvaćanja različitosti.

U petak je Six Pack u Kocki, u subotu Đubrivo u Quasimodu, a u utorak Overflow u Kocki - za sve imamo ulaznice, dovoljno se javiti u emisiju na 021 539 300. Darežljiva će biti i ekipa iz benda Justin's Johnson s kojom pričamo o njihovom netom izdanom albumu, životu i odrastanju.

Međunarodni dan migranata obilježio se 18. prosinca, a u proteklom tjednu udruge mladih iz Dalmacije, Slavonije i Baranje okupljene oko projekte Empowerment Towards Equal Opportunities održale su javna događanja na kojem su prikazali film o austrijskim migrantima u produkciji Info zone. Ivan Čulić ispričat će nam koji su bili komentari mladih na projekciji u Kaštelima, a sociolog Renato Matić u prilogu EUformiraj se! komentirat će izazove s kojima će se susresti migranti koji dođu živjeti u Hrvatsku.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.