Nakon košarke - Info zona!

20_09_2013 / 14:19h  |  Autor: I.Z.
Nakon košarke - Info zona!

Info zona na radiju ovog petka počinje pola sata kasnije, negdje oko 19:30. Poslušajte najave biciklijade i radionica Lige za prevenciju ovisnosti te riješite nedoumicu što je to - održivi razvoj.

Info zona na radiju ovog petka počinje pola sata kasnije, negdje oko 19:30 - nakon što se, vjerujemo, svi zajedno razveselimo ulasku košarkaške reprezentacije Hrvatske u finale Europskog prvenstva.

Ivana Grubišić iz udruge Sunce najavit će nedjeljnu biciklijadu povodom Europskog dana bez automobila, a Tatjana Radmilo iz splitske Lige za prevenciju ovisnosti najavit će besplatne radionice za razvijanje roditeljskih vještina u sklopu projekta Birajmo roditeljske bitke.

Ne ponese li vas slavljenička atmosfera, čut ćete i što je to – održivi razvoj. Iako se o tome sve češće razgovara, masovna diskusija koja se održala u ožujku u sklopu projekta 28. zvjezdica pokazala je da mladi nisu sigurno što to znači. Nedoumice će u prilogu EUformiraj se! riješiti Domagoj Morić iz Foruma za slobodu odgoja koji će pričati i o financiranju održivih izvora energije.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.