Info zona se vraća u eter!

13_09_2013 / 10:29h  |  Autor: I.Z.
Info zona se vraća u eter!

Info zona se nakon ljetne stanke vraća u eter! U ovoj emisiji povodi za goste i razgovore su koncert Adio lito!, premijera filma Bruna Mustića te inicijativa za definiranje prava na vodu i odvodnju kao ljudskog prava...

Pozdravljamo ljeto uz koncert Adio lito! na tvrđavi Gripe kojeg će u našem programu najaviti Gorki Bajrić iz Vijeća učenika Splitsko dalmatinske županije

Dugometražni film Bruna Mustića Glazbena kutija premijerno će se prikazati publici u sklopu Four River Film Festivala i Revije filmske mladeži u Karlovcu. Bruno će sa slušateljima podijeliti uzbuđenje pred prvo službeno prikazivanje njegovog dugometražnog prvijenca, a javit će nam se i direktorica festivala Marija Ratković Vidaković.

Ulaskom u Europsku uniju dobili smo priliku sudjelovati i u građanskim inicijativama na europskoj razini, a jedna od tih je i inicijativa za definiranje prava na vodu i odvodnju kao ljudskog prava o čemu u prilogu EUformiraj se! razgovaramo sa Tomislavom Tomaševićem iz Zelene akcije.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.