Graffiti, S.A.R.S. i kampovi

12_07_2013 / 11:35h
Graffiti, S.A.R.S. i kampovi

Info zona na radiju donosi najave bolskog festivala Graffiti na gradele te sinjskog S.A.R.S. festivala, a razgovaramo i o zloupotrebi volontiranje te o mogućnostima koje nude volonterski ljetni kampovi...

Bol na Braču krajem srpnja i početkom kolovoza ugostit će drugo izdanje festivala Graffiti na gradele o kojem će nam govoriti Marko Boko. Mladi Sinjani već jedanaestu godinu u nizu organiziraju Sinjske Amaterske Rock Susrete – S.A.R.S. Koga će idućeg vikenda ugostiti na pozornici i kako će prihvatiti goste u kampu, pričat će nam Mate Maleš, predstavnik organizatora - sinjske udruge mladih S.K.U.P. Podijelit ćemo i dvije ulaznice ;)

O zloupotrebi volontiranja te o mogućnostima koje nude volonterski ljetni kampovi razgovarat ćemo u prilogu EUformiraj se! – gošća nam je Andrea Pandurović Grgin iz Volonterskog centra Zagreb. Ljetni volonterski kampovi mladima nude mogućnost putovanja i upoznavanja vršnjaka iz drugih zemalja.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.