Rally bake i autostoperi na radiju

19_04_2013 / 10:52h
Rally bake i autostoperi na radiju

Večeras u Info zoni na radiju, u duhu međugeneracijske solidarnosti, gostuju splitske rally bake Seka i Gora. Čut ćete i priču o tisuću mladih Poljaka koji iz Wroclawa krenuti na utrku autostopera kojoj je ovogodišnji cilj Dubrovnik.

Večeras u Info zoni na radiju, u duhu međugeneracijske solidarnosti, gostuju splitske rally bake Seka i Gora koje su zajedno žarile i palile na rally utrkama i posjeduju zavidnu zbirku trofeja. Koje su sve predrasude i barijere trebale preskočiti da bi uspjele u svom naumu ispričat će nam naše junakinje i heroine koje poručuju da bi se i danas natjecale samo da se rally utrke češće održavaju u Splitu i okolici. Seka i Gora ujedno su zaslužne i za večerašnju glazbu u emisiji!

Čut ćete i priču o tisuću mladih Poljaka koji će 27. travnja iz Wroclawa krenuti na utrku autostopera kojoj je ovogodišnji cilj Dubrovnik. Utrka nije samo prilika za zabavu i putovanje već, više od ičega, prilika za upoznavanje fascinantnih osoba, drugih kultura, zemalja, putova i širenje vlastitih vidika.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!