Informacije, razgovori i ulaznice

09_11_2012 / 18:51h
Informacije, razgovori i ulaznice

Kako osvojiti ulaznice za Grumblijeve kronike u londonskom terminu i besplatno ući na hit mjeseca u Quasimodu te koje su sve prilike aktualne za stipendiranje, obrazovanje i mobilnost mladih - saznat ćete u Info zoni na radiju!

Novi petak, nova Info zona na radiju i nove informacije, razgovori i besplatne ulaznice. Iz jedne kult(ur)ne konobe u Tučepima čut ćemo što se i kako očekuje na predstavljanju zbirke poezije Marija Glavaša - razgovarat ćemo sa Damirom Tomićem.

Saznat ćete i kako osvojiti ulaznice za Grumblijeve kronike u londonskom terminu i besplatno ući na hit mjeseca u Quasimodu - Soundsystem specijalku na kojoj će uz slovenske Roots In Session nastupiti i MC Navigator, nekadašnji član kultnog benda Asian Dub Foundation!

U prilogu EUformiraj se! saznajte informacije o aktualnim prilikama za stipendiranje, obrazovanje i mobilnost mladih – iz ponude izdvajamo stipendije za Central Europen University, poziv filmašima za sudjelovanje na Panazorean International Film Festivalu u Portugalu te skladateljima za Culturescapes Festival u Švicarskoj.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.