Info zona je večeras na radiju!

Info zona je večeras na radiju!

Prije ljetne pauze Info zone na radiju dijelimo karte za subotnju Tramontanu, predstavljamo Ljetnu tvornicu znanosti, te festivale Graffiti na gradele i Zgodne žene spašavaju stvar!

U večerašnjoj i posljednjoj emisiji, prije ljetne pauze, dijelimo ulaznice za Tramontanu, seriju koncerata koja počinje u subotu u Ljetnom kinu Bačvice. The Fogsellers, Feredon, Pavel i Bambi Molesters imena su koja će već od 18 sati rasplesati splitsku publiku. Poslušajte tko će sve stati na binu ljetnog kina, nazovite nas i osvojite ulaznice!

Ljetna tvornica znanosti projekt koji se već desetu godinu odvija Splitu s ciljem promicanja i populariziranja znanosti i tehnologije među djecom i mladima. U sedam dana velik broj djece i mladih na potpuno neklasičan način samostalno rješava zadatke iz područja znanosti i tehnologije. Sunčan Stilinović, Julijana Lana Prah i Andrea Giljanović gosti su Info zone na radiju koji će predstaviti ideju, program i sve što vas još zanima o Ljetnoj tvornici znanosti!

Bol na Braču poznat je po mnogočemu, a već nekoliko godina i po festivalu Graffiti na Gradele. Svake godine sve brojniji, sve posjećeniji, više koncerata, radionica, izložbi i natjecanja. Marko Boko u emisiji najavljuje još jedan Graffiti na Gradele.

Zgodne žene spašavaju stvar festival je u organizaciji Skribonauta koji na razne načine; izložbama, pričama, radionicama, predavanjima i sličnim aktivnostima govori ženama i o ženama. U Info zoni na radiju Luiza Bouharaoua predstavit će program festivala.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Info zona Facebook