Info zona je večeras na radiju!

19_06_2015 / 13:20h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zona predstavlja Judin Pazaar, govori o Heavy Day Festu na tvrđavi Gripe a predstavit će i peti po redu, šibenski šibenski festival Regius.

Drugo izdanje Judinog Pazaara, koje će se održati ovog vikenda u Splitu, osim prodavačima rabljenih stvari, svoja će vrata širom otvoriti uličnim performerima, a nakon ponoći u prostorijama kluba Judino drvo gostovat će mladi bendovi i DJ-i te filmske projekcije. Judin Pazaar održavat će se tromjesečno u Splitu, po uzoru na popularne europske i svjetske buvljake, njegujući i promovirajući reciklažnu metodu življenja kojom doprinosimo ekološkom osvještavanju zajednice. Antonia Kuzmanić najavit će događanje i otkriti kako Pazaar pomaže i napuštenim psima i mačkama.

Sutra se u Splitu, točnije na tvrđavi Gripe, održava i Heavy Day Fest. Vicko Franić, jedan od organizatora festivala, predstavit će izvođače i ostale detalje vezane uz ovo događanje namijenjeno svim ljubiteljima žestokog zvuka.

U Šibeniku se početkom srpnja održava peto izdanje festivala Regius. Kako je i red, peto izdanje poslužit će kao retrospektiva dosadašnjih izdanja na način da ove godine nastupaju najbolji bendovi prethodnih izdanja. Let 3, Debeli precjednik, Dječaci, Atheist rap samo su neka od imena, a ostatak liste izvođača otkrit će nam Igor Bergam, organizator festivala.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!