Info zona je večeras na radiju!

06_03_2015 / 12:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zona na radiju ugostit će Nanu Novaković koja će pričati o svojem sudjelovanju u projektu Everybody is a musician, a pričat će se i o šibenskoj "narančastoj zgradi". Poslušajte zašto.

Provesti 8 dana u kući smještenoj kraj šume Forest of Dean, baš onoj koja je nadahnula pisce J. R. R. Tolkiena i J. K. Rowling za pisanje svojih fantasničnih knjiga i pritom biti dio društva mladih iz 7 europskih zemalja iskustvo je koje utječe na život sudionika. Everybody is a musician moto je projekta u kojem je sudjelovala i naša sugrađanka Nana Novaković. Poslušajte njene dojmove!

Šibenske gradske vlasti ozbiljno podižu ljestvicu u dokazivanju suradnje s udrugama mladih i za mlade. Natječaj grada za korištenje prostora cijele "narančaste zgrade" okončan je potpisivanjem ugovora između Grada Šibenika i udruga koje su zadovoljile kriterije natječaja. Što se već sada događa u narančastoj zgradi te kako se prostor sređuje i oprema, ispričat će nam Zvonimira Bralić iz Šibenske udruge mladih ŠUM.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju ili na linku!