Info zona je večeras na radiju!

06_02_2015 / 13:41h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji gostuje splitski bend Repassage, dijele se ulaznice za Valentinovo u Judinom drvu te se donose informacije o mladima u Makarskoj i o Proljetnoj školi poduzetnosti.

U večerašnjoj Info zoni na radiju bit će najavljen  peti po redu Jazz u veljači koji započinje sutra u Gradskom kazalištu lutaka Split. U studio Radio Splita stiže Repassage - bend koji će otkriti što se može očekivati od sutrašnje svirke, a live svirka ovoga mladog splitskog kvinteta koji inspiraciju nalazi u klasičnom jazzu večeras iza 20 h čut će se i iz studija Demo Boxa!

Info zona na radiju odlazi i do Makarske, točnije do udruge Ruke za bolju Makarsku koja u posljednje vrijeme organizira brojne aktivnosti za mlade. Imaju li mladi u Makarskoj prostor i sadržaj namijenjen svom uzrastu, što se krije iza projekta Lajkaj petkom i kako se mladi u Makarskoj umrežavaju i oživljavaju makarsku civilnu scenu - u Info zoni na radiju otkrit će profesor Petar Kelvišer.

Ako se još mislite čime iznenaditi svoju bolju polovicu za Valentinovo, Info zona predlaže performans SwingShift Side Show atrakcije iz Las Vegasa u Judinom drvu! Slušajte emisiju jer se dijele ulaznice!

Imate ideju a ne znate što i kako poduzeti u vezi s njom? Poslušajte Gorana Biličića koji će predstaviti pravu stvar za sve pune dobrih ideja - najavljuje se Škola poduzetnosti!

Kao i svaki tjedan, Info zona na radiju vodi vas kroz događanja u Splitu i regiji, informira, educira, savjetuje i zabavlja!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj emisiju Info zona na radiju ili na linku!