Info zona je večeras na radiju!

19_12_2014 / 14:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U blagdanskom raspoloženju Info zona u eter dovodi jednu sociologinju i jednu ekonomisticu koje putuju, provode projekte i ostvaruju svoje ideje a dijelit će se i ulaznice za Električni orgazam i Đubrivo!

U veselom predblagdanskom raspoloženju u Info zonu na radiju dolaze dvije vesele mlade dame, Đeni Macan i Ivna Jurić koje imaju štošta za ispričati! One su aktivne i motivirane, ne čekaju da se stvari same promijene, da se ukažu nove mogućnosti, da im netko ponudi kvalitetan sadržaj. One putuju, rade projekte, ostvaruju svoje ideje i želje.

Poslušajte što je motiviralo sociologinju i ekonomisticu da otputuju u Portugal kako bi se bavile ekologijom i izrađivale glazbene instrumente od otpadnog materijala. Sličan projekt namjeravaju napraviti uskoro i u Splitu, stoga načulite uši i otkrijte kako malo volje i dobra ideja mogu učiniti mnogo.

U prosincu ne nedostaje dobrih koncerata u Splitu a mi poklanjamo ulaznice! Najsretniji slušatelji osvojit će ulaznice za Električni orgazam u Kocki i Đubrivo u Quasimodu.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zona- na radiju ili na linku!