Info zona je večeras na radiju!

12_12_2014 / 13:11h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zona na radiju informira o mladim splitskim olimpijkama u džudu, o buvljaku za splitske šapice bez doma te donosi priču o trinaestomjesečnom volonterskom iskustvu u Gvatemali.

 U večerašnjoj Info zoni na radiju sestre Barbara i Brigita Matić, članice JK Pujanke, ispričat će nam kako izgleda život svjetskih prvakinja u judu te kako uspješno spojiti sport i obrazovanje. Saznat ćemo koja je formula uspjeha za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama mladih, ali i osnovne pojmove iz svijeta džuda.

Sandra, volonterka Splitskih šapa, najavit će sada već tradicionalni Buvljak za šapice bez doma. Sav prikupljeni novac ide za napuštene pse i mace, za smještaj, veterinarsku skrb, hranu, opremu za pasonje i mace koji su na skrbi Splitskih šapa i volontera drugih splitskih udruga. Buvljak se održava u nedjelju, 14. prosinca, s početkom u 11 sati u Klubu sportskih pasa kod Pisovih baraka.

Donosimo i prilog s predstavljanja iskustva Ane Vrsalović, mlade Splićanke koja je nakon 13 mjeseci volontiranja u Gvatemali dobila više ponuda za posao i ostanak u Gvatemali.

Kao i svakog petka informiramo vas o novim edukacijama i prilikama te otkrivamo što u Splitu donosi drugi vikend prosinca!

Info zonu na radiju pratite iza 19 h na radijskoj postaji HR Radio Split ili na linku!