Info zona je večeras na radiju!

07_11_2014 / 12:32h
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zona će se baviti neformalnim obrazovanjem i zapošljivosti mladih na dalmatinskim otocima, a dijelit će i M.O.R.T.-ov album Odjel za žešće.

Marijana Dražić-Balov 25-godišnja je nezaposlena diplomirana učiteljica razredne nastave. Volontira od svoje 16. godine a, nakon dugogodišnjeg volonterskog staža u udruzi Help, od prošle godine volontira u udruzi Sunce. U listopadu ove godine sudjelovala je na konferenciji o važnosti neformalnog obrazovanja održanoj u Njemačkoj. Poslušajte najvažnije zaključke s konferencije ali i informacije o aktivnostima udruge Sunce.

Okrugli stol o zapošljivosti mladih na dalmatinskim otocima održan je danas u Info zoni. Predstavljeni su rezultati istraživanja provedenog u sklopu projekta koji provode Udruga DEŠA iz Dubrovnika u partnerstvu sa viškom udrugom SVIMA, Udrugom za održivi razvoj otoka Rave, Obrtničkim učilištem te Elektrostrojarskom školom Varaždin. Donosimo kratku reportažu s okruglog stola.

Večeras nakon emisije Info zona na radiju u emisiji Demobox gostuje sinjski blues punk bend M.O.R.T. a u našoj emisiji dijelimo par CD-a njihova albuma Odjel za žešće.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušajte Info zonu na radiju ili na linku!