Info zona je večeras na radiju!

24_10_2014 / 14:00h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju večeras će biti Sara Renar, The Answer, Graffiti na gradele, a govorit će se i volonterskim iskustvima mladih.

Postoji cijeli niz razloga zašto večeras od 19 sati treba pojačati Radio Split i Info zonu na radiju: Dominika iz Poljske i Dani iz Bugarske ekspresno će vas motivirati na pakiranje kufera i odlazak na volontiranje u stranoj zemlji preko EVS programa, saznat ćete kako izgleda kada jesensku pustoš malih viških mjesta pohodi dvadesetak mladih stranaca preko programa Erasmus+ o čemu će pričati Ana Perić iz Udruge Svima, a kako su Graffiti na gradele preselili s Brača u Sinj otkrit će Marko Boko, organizator festivala.

U večerašnju Info zonu na radiju stiže i mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar koja će najaviti koncert u klubu Quasimodo i podijeliti najbržim slušateljima 2 ulaznice i CD.

Ljubitelji vrhunske mješavine soula, popa i bluesa ovaj će vikend doći na svoje jer u Split dolazi bend The Answer. Bubnjar Robert Domitrović najavit će koncert grupe, ali i velikog američkog jazz fusion gitarista.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušajte Info zonu na radiju ili na linku!