Info zona je večeras na radiju!

17_10_2014 / 10:53h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Večeras u Info zoni na radiju: pet godina POP programa, Pitaj? Ne skitaj! i nova riječka glazbena poslastica.

Pitaj? Ne skitaj! naziv je projekta koji je nastao u suradnji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije - Službe za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti te profesora, učenika i stručnih suradnika Zdravstvene škole Split. Riječ je o anonimnom e-savjetovalištu namijenjenom mladima koje je s radom započelo u srpnju, a u kojemu mladi mogu postaviti pitanja koja ih tište te na njih dobiti odgovor. Poslušjte razgovor o projektu i saznaj kako potražiti savjet!

Udruga MoSt povodom 15. godišnjice rada s mladima s problemima u ponašanju i provođenja programa vršnjačke pomoći organizirala je konferenciju 15 godina POP-a, 15 nijansi PUP-a. U sklopu programa izneseni su brojni problemi koje muče sve veći broj mladih a važnu ulogu u pružanju podrške i pomoći pored stručnjaka iz udruga i institucija imaju i mladi vršnjaci pomagači.

Iz Rijeke u Split stiže nova glazbena poslastica! Nakon što su rasprodali kultni Palach dva dana za redom, što se nije dogodilo 10 godina, večeras u Judinom drvu predstavljaju stvari sa svog debi albuma Bliss - Jonathan.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušajte Info zonu na radiju ili na linku!