Info zona je večeras na radiju!

26_09_2014 / 10:35h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Ovotjedno izdanje Info zone na radiju donosi prilog s otvorenja volonterskog centra na Braču, dojmove o Splitu poljskog studenta Michala, program i ciljeve festivala MUF adijele se i ulaznice za Kišu metaka te Krešu i Žuvija u Kocki!

U večerašnjoj Info zoni na radiju poslušajte prilog s otvaranja prvog otočkog volonterskog centra. Volonterski centar Brač prošlu nedjelju i službeno je otvoren. Poslušajte dojmove sa samog otvaranja i, ukoliko ste u prilici, podržite rad mladih Bračana.

Boravak Michala Kaprona, studenta iz Poljske, u Splitu bliži se kraju. Michal je poželio odraditi stručnu praksu na jednom od radija u zemljama EU a sreću je imao da mu se s pozitivnim odgovorom javi baš Radio Split! Poslušajte dojmove koje Michal, zaljubljenik u brodove i škverske dizalice, iz Splita nosi sobom u Poljsku.

MUF ili Mali urbani festival, platforma je za raznolik kulturni program i već se 11. godinu održava u Sisku. Igor Kovač predstavit će nam program i ciljeve festivala.

U subotu koncertom Kiše metaka i Kreše i Žuvija započinje i nova sezona programa kluba Kocka. Info zona na radiju dijeli ulaznice najbržim slušateljima.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!