Info zona je večeras na radiju!

05_09_2014 / 08:00h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

Nakon kolovoske pauze, Info zona se vraća u eter: u prvoj rujanskoj emisiji Info zona na radiju informirat će o praksi u Valenciji, susretu studenata volontera i novoj Bookari.

Ljeto je na odmaku, oblače  se dugi rukavi za večernji izlazak i sve je na svom mjestu, ali kao da nešto već neko vrijeme nedostaje. A to nešto je Info zona na radiju. No, nakon mjesec dana pauze voditelji se vraćaju odmorniji i razgovorljiviji nego ikad prije.

Mladi magistar ekonomije Ante Sosa otkriva kako spojiti ljetovanje u Valenciji sa Erasmus stručnom praksom, kako izgleda rad u jednom od najpoznatijih španjolskih hostelskih lanaca i kako se to usputno skoči do Madrida, Cartagene, Amsterdama i Rotterdama.

Ana Babić iz udruge Studenti za studente nosi dobre vijesti za studente koji nalaze vremena i za volontiranje: najavit će Susret studenata volontera pod sloganom Usudi se volontirati.

Marijo Glavaš najavit će još jednu Bookaru, onako kako samo on to zna. Opasniji nego ikad, ovog puta spominje i sjekiru i baku i ribicu i starca, a sve to najavljujući svog novog gosta.

Tko je novi Marijov gost na Bookari, kad i gdje će se studenti volonteri susresti i kako je Erasmus stručna praksa postala adventura - sve se to može čuti u večerašnjem izdanju emisije Info zona na radiju.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušajte emisiju na postaji HR Radio Split ili na linku!