Info zona je večeras na radiju!

25_07_2014 / 09:50h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju večeras će se spominjati jedan neuobičajen sport, uspješan modni dizajn i Bačvice Beach Festival!

U posljednjoj Info zoni na radiju prije ljetne pauze kao šećer na kraju u goste nam dolaze dvije mlade dame. Sandra Vitez iza sebe ima srebrnu medalju s Europskog prvenstva u disciplini zračna puška, ali i diplomu Ekonomskog fakulteta. Osim što svakoga dana marljivo trenira, gotovo svakoga tjedna prevali brojne kilometre kako bi sudjelovala na domaćim i međunarodnim turnirima, a lani je uspjela pronaći vremena i za tromjesečni boravak u New Yorku. Slušatelje Sandra nas vodi na put oko svijeta!

To, pak, nije jedina priča koja nas večeras vodi u New York. U studio nam dolazi i mlada modna dizajnerica Katarina Cvitković čiji je brend KARIN prije dvije godine osvojio i organizatore Plitzs New York City Fashion Weeka. Iako je studirala u Milanu i imala priliku raditi za prestižne modne kuće, Katarina je svoj modni brend odlučila razvijati u Hrvatskoj. Zašto se odlučila na povratak u Hrvatsku, te kako izgleda studentski život u Milanu - ispričat će u večerašnjoj emisiji.

Ne morate do New Yorka da biste se zabavili jer se za prvi vikend u kolovozu sprema vrhunska zabava - Bačvice Beach Festival. Pero Fullhouse najavit će line up elektronskog spektakla na pijesku a Info zona dijeli ulaznice!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušajte  emisiju na postaji HR Radio Split ili na linku!