Info zona je večeras na radiju!

11_07_2014 / 14:59h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

O studentskoj razmjeni govorit će poljski student Michal Kapron; Igor Bergam otkrit će tko će nastupiti na Regiusu, dok će Zonine reporterke donijeti dašak Ultre u eter.

 Hrvatsku je kao odredište za boravak preko Erasmus programa mobilnosti u akademskoj godini 2012/13. izabralo 700 studenata, a od tada ta brojka polako ali sigurno raste. Dio programa Erasmus+ odnosi se na obavljanje stručne prakse u jednoj od programskih zemalja, što studentima može koristiti u stjecanje konkretnih praktičnih znanja i vještina. Jedan od mladih koji su upravo iz tog razloga u Hrvatskoj, preciznije u Splitu jest i Michal Kapron iz Poljske. Čut ćemo njegovo iskustvo i dojmove koje ima o Splitu i koje će ponijeti kući.

Igor Bergam iz udruge P.A.R.K. iz Šibenika predstavlja 4. izdanje festivala Regius koji se održava na popularnom kupalištu Jadrija. Za sve posjetitelje organiziran je i besplatni kamp a bit će moguće na Jadriju iz Šibenika doći i brodom. Više detalja o bendovima i ostalim sadržajima saznajte u razgovoru s Igorom.

Danas je i prvi dan festivala Ultra Europe i velik broj mahom mladih tim povodom boravi u Splitu. Naše reporterke javit će se s terena i prenijeti slušateljima dašak atmosfere.

Kao i svakog petka, emisiju slušajte iza 19 sati na postaji HR Radio Split ili na linku!