I pROCKurative kao uvertira

24_06_2014 / 15:04h  |  Autor: I.Z.
I pROCKurative kao uvertira

Kao uvertira natjecateljskim večerima 54. Splitski festivala na Prokurativama će se održati koncert Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera te pROCKurative večer koja donosi nastup dvanaest bendova.

Prvog srpanjskog vikenda održat će se 54. Splitski festival, a kao uvertira natjecateljskim večerima, u kojima će nastupiti 22 domaće zvijezde, na Prokurativama će se 2. 7. održati koncert Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera te 4. 7. pROCKurative večer koja donosi nastup dvanaest bendova koji će izvesti nove pjesme ali i obrade starih festivalskih pjesama u rock verziji.

Svoj autorski rad i najveće uspješnice iz povijesti Splitskog festivala u rock i off verzijama predstavit će Azil, Film noir, Gretta, Mjesni odbor, Nosači zvuka, Radio Aktiv, Radio Luksemburg, Repassage, Silente, Space in space, The Blondes i TiRituPiriPip.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Adria Ticket, a poneku ulaznicu za pROCKurative podijelit ćemo i mi u našoj radio emisiji i na našoj Facebook stranici - pošaljite nam ime i prezime u poruci.