I Hajdukovci za Dragicu

13_06_2013 / 11:56h
I Hajdukovci za Dragicu

U petak će se održati humanitarno glazbeno-sportsko događanje za pomoć Dragici Palaversi Mijač - ženi koja nije obilježila samo rukomet, nego općenito ženski sport. Na Gripe su prije treninga pozvali i Hajdukovi prvotimci.

U petak (14.06.) će se od 19 sati u velikoj dvorani SC Gripe održati humanitarno glazbeno-sportsko događanje za pomoć Dragici Palaversi Mijač - ženi koja nije obilježila samo rukomet, nego općenito ženski sport, a sada vodi borbu s teškom bolešću. Nakon utakmice hrvatskih nogometnih zvijezda, na rasporedu je polusatni glazbeni programa, a zatim utakmica zlatnih hrvatskih rukometnih olimpijaca. Na Gripe su prije treninga, uz organizatorice, pozvali i Hajdukovi prvotimci.

Dragica Palaversa Mijač rukometom se bavila čak 19 godina, a cijelu karijeru provela je igrajući za splitsku Nadu. Sa rukometnom reprezentacijom Jugoslavije na Svjetskom prvenstvu 1973. godine osvojila je zlatno odličje, a 1971. godine srebrno odličje. Zlato je osvojila i na Mediteranskim igrama koje su 1979. godine održane u Splitu, a najveći klupski uspjeh postigla je 1984. godine osvojivši Kup pobjednica kupova.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna prodaju se u kafićima Baoli (Osječka 56), Versi (Put Firula 53), Kaskade (Dražanac 46a) i Olly (Ruđera Boškovića 7) te u prostorijama RK Split od 09 do 13 sati.