HZZ poziva na Sajam poslova

01_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: HZZ
HZZ poziva na Sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje poziva na deseti po redu Sajam poslova koji će se održati u utorak, 04. travnja 2017., u prostorima Kongresnog centra „Poljud“ (Lora) od 10 do 15 sati.

Sajam za 10 deseti je po redu Sajam poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Split, koji će se održati u utorak, 04. travnja 2017., u prostorima Kongresnog centra „Poljud“ (Lora) od 10 do 15 sati.

Na Sajmu će sudjelovati više od 70 poslodavaca, a namjera organizatora bila je da budu zastupljeni poslodavci iz djelatnosti turizma, ugostiteljstva, građevine, proizvodnje, brodogradnje, prijevoza i trgovine. Poslodavci će se posjetiteljima predstaviti kroz promotivne materijale, multimedijske prezentacije te kroz osobni kontakt. Kao i svaki put do sada, svoje mjesto na Sajmu će pronaći i obrazovne institucije iz Splitsko – dalmatinske županije koje će predstaviti svoje programe te demonstrirati znanja i vještine za koje educiraju zainteresirane.

Posebna pažnja posvećena je novom paketu Mjera aktivne politike zapošljavanja – Od mjere do karijere. S početkom u 11:00 posjetiteljima će biti prezentirane poticajne mjere u zapošljavanju i obrazovanju nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Na upit „Kako prepoznati ključne karakteristike zaposlenika važnih za uspjeh poslovanja?“ odgovorit će prezentacija/okrugli stol naziva „Procjena kompetencija i/ili potencijala radnika“. „Speed date“, brzi razgovor s poslodavcima, pružit će priliku nezaposlenim osobama za predstavljanje sebe i svog radnog potencijala.

Na Sajmu će svi zainteresirani moći sudjelovati u radionicama i vježbama kojima je cilj samoprocjena radnog potencijala i usavršavanje vještina neophodnih za traženje posla.

Promet d.o.o. osigurava besplatan prijevoz na svim linijama zonskog i međumjesnog prijevoza posjetiteljima sajma do Kongresnog centra Lora, u vremenu od 10 do 15 sati. Posjetitelji će besplatan prijevoz moći koristiti na temelju predočenja odgovarajućeg letka ili uputnice izdane od strane matičnog savjetnika HZZ-a.

Više informacija o programu i izlagačima ovdje.