Humanitarni Judin Pazaar

17_06_2015 / 16:46h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Judina Pazaar/Fb
Humanitarni Judin Pazaar

Drugi po redu Judin Pazaar održat će se 20. i 21. lipnja, a osim odjeće, obuće, nakita, gramofonskih ploča, pokućstva i drugih antikviteta, posjetitelji će se na njemu moći upoznati i s četveronožnim štićenicima udruge Sehaliah.

Drugi po redu Judin Pazaar održat će se 20. i 21. lipnja u splitskoj Kopilici, a posjetitelji će moći pronaći vintage i second-hand odjeću i obuću, ali i nakit, gramofonske ploče, stripove, pokućstvo i druge antikvitete.

Judin Pazaar ovog će puta imati i humanitarnu notu: u suradnji s aktivistima iz udruge Sehaliah, koja se bavi udomljavanjem napuštenih životinja, dio prihoda od svakog štanda bit će doniran udruzi, a posjetitelji će dobiti priliku osobno upoznati četveronožne štićenike Judinog Azila koji traže novi dom.

Judino drvo i ModaKomoda Judin Pazaar zamislili su kao projekt koji okuplja Splićane i njihove goste, svih starosnih uzrasta koji njeguju ekološki pristup životu i okolišu, podržavaju umjetničku, glazbenu i filmsku scenu, te podupiru njezin razvoj.