Humanitarna aukcija

Humanitarna aukcija

Gradska knjižnica Solin i Škola likovnih umjetnosti Split u četvrtak, 14. lipnja, s početkom u 20 sati organiziraju Humanitarnu aukciju radova učenika Škole likovnih umjetnosti. Aukcija se održava u sklopu humanitarne akcije "Kupimo sliku - Darujmo ljubav" za Centar Juraj Bonači. Na aukciji će biti ponuđena djela Vlahe Bukovca, Roberta Auera, Otona Čikeš-Sesije, Klimta i Muche koja su izradili učenici kiparskog dizajna.

Gradska knjižnica Solin i Škola likovnih umjetnosti Split u četvrtak, 14. lipnja 2018. godine s početkom u 20 sati u Teatrinu GK Solin organiziraju Humanitarnu aukciju radova učenika Škole likovnih umjetnosti pod imenom "Secesija u Hrvatskoj i Europi".

Na aukciji će biti ponuđena djela Vlahe Bukovca, Roberta Auera, Otona Čikeš-Sesije, Klimta i Muche koja su izradili učenici 2. 3. i 4. razreda kiparskog dizajna u tehnici mixmedije koristeći stari kartonski otpad reciklirajući ga u reljefe - umjetnička djela pod mentorstvom prof. Julijane Voloder. Djela će biti izložena u Teatrinu GK Solin od utorka, 12. lipnja od 19 sati do početka aukcije u četvrtak, 14. lipnja.

Sav prihod od prodaje radova namijenjen je uređenju Snoezelen sobe Odjela za smještaj djece i mladih bez roditeljske skrbi Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" Split.

Početna cijena radova je 200kn.

Aukcija se održava u sklopu humanitarne akcije "Kupimo sliku - Darujmo ljubav" koju za Centar Juraj Bonači organizira Gradska knjižnica Solin, a koja će se nastaviti prodajom knjiga iz otpisa, donacija i iz vlastite naklade Knjižnice do 31. kolovoza 2018. godine.

Info zona Facebook