HULU poziva umjetnike

02_06_2015 / 10:45h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: HULU Split/Fb
HULU poziva umjetnike

Hrvatska udruga likovnih umjetnika Split (HULU) raspisuje natječaj za izlaganje u 2016. godini u Salonu Galić i Dioklecijanovim podrumima. Natječaj je otvoren od 1. lipnja do 1. srpnja 2015. godine.

Hrvatska udruga likovnih umjetnika Split (HULU) raspisuje natječaj za izlaganje u 2016. godini u Salonu Galić i Dioklecijanovim podrumima. Natječaj je otvoren od 1. lipnja do 1. srpnja 2015. godine.

Za prijavu su potrebni podaci o autoru (ime i prezime, godina rođenja, adresa stanovanja, mail adresa, broj mobilnog i kućnog telefona); fotografije radova, DVD zapis, sinopsis ili neki drugi relevantni dokaz da se radi o samostalnoj izložbi koja je koncepcijski prilagođena prostoru Salona Galić i koja je spremna za postav ili podrobno dokumentiran projekt za gupnu izložbu (koncept/tema/autori); životopis autora samostalne izložbe ili kustosa/kuratora grupne izložbe/projekta; popis svih radova, uključujući tehniku i dimenzije rada; popis potrebne galerijske opreme za realizaciju izložbe/projekta i detaljno opisane potrebe vezane za prijevoz radova i postav izložbe.

Više o natječaju može se pronaći ovdje.