High5 u Quasimoda

High5 u Quasimoda

High5, petorka koja je davno uspjela, dolazi u Split 5. travnja na prvi solo koncert od izlaska drugog im albuma "Backstage Boys".

U Klub Quasimodo ovaj petak, 5. travnja stižu High5, koji će i zatvoriti koncertnu sezonu kluba.

High5, petorka koja je davno uspjela, dolazi u Split na prvi solo koncert od izlaska drugog im albuma "Backstage Boys". Promocija njihovog prvog albuma iz 2015. je postavila nove standardne na sceni, a naziv 33 banda je postao jedan od najprepoznatljivijih brendova na trap sceni u regiji. Smatraju se pionirima ovog žanra koji su ne samo olakšali proboj mnogim drugim zagrebačkim artistima, nego i sudjelovali u kreativnom procesu stvaranja njihovih prvih tejpova i pomogli da im zvuk dođe do većeg broja ljudi jer imati 33 banda u nazivu je značilo da nešto vrijediš.

Visokih 5 stižu u Split nakon odličnog nastupa na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivala kada su ih mediji prozvali, uz Vojka V i Krankšvester, "Sveto Trojstvo" jer su po ko zna koji put dokazali da su jedni od najboljih live izvođača regije.

High5 su 2018. zatvorili prvo izdanje splitskog festivala Fibra, a ovo je prilika da ih vidite u nešto intimnijem klupskom izdanju s puno dužom setlistom.

Karte u pretprodaji po cijeni od 40 kn mogu se kupiti u:
1. caffe bar BASKET (Domovinskog rata 42)
2. WaveShop.hr (Matejuška)
3. Klub Quasimodo
Karte na dan koncerta (ako ih bude): 60 kn

Više informacija na Facebook stranici događaja.

Info zona Facebook