Hat-trick zabave u Kameleonu

21_05_2014 / 15:01h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon, Facebook
Hat-trick zabave u Kameleonu

Dinamična plesna sezona u klubu Kameleon stigla je do samog kraja. U četvrtak, petak i subotu Kameleon je pripremio zabavu za kraj - After Work Party uz Bravo bend, Kazetofon party uz Diktatore te Martin Landsky na E-Nights.

Dinamična plesna sezona u klubu Kameleon stigla je do samog kraja. U četvrtak, petak i subotu (22 - 45. svibnja) za ludi završetak Kameleon je pripremio veliku zabavu.

Za sve vjerne posjetitelje Kameleon je za oproštaj od zimske sezone pripremio tri plesna eventa za svačiji ukus.

U četvrtak 22. svibnja posljednji After Work Party uveličat će Bravo Band s repertoarom nezaboravnih stranih i domaćih evergreena, a atmosferi će doprinijeti DJ Pinja. Ulaz je besplatan.

Petak 23. svibnja rezerviran je za ludu zabavu uz Kazetofon party i Diktatore (besplatan upad do ponoći, a nakon ponoći je ulaznica 30 kuna), dok će velika završnica uslijediti samo dan poslije, u subotu, kada će na E-Nights sjajnu sezonu zaključiti Martin Landsky. Cijena ulaznice je 30 kuna, a nakon ponoći 50.

Martin Landsky za kraj

Martin Landsky ime je čija opsežna diskografija služi kao kronološki vodič kroz elektronsku glazbu - izdanja koja opisuju zvuk, bilo da je riječ o chill dub houseu za njegov vlastiti label Efforil / Intim, sampladelic discu za Dessous ili o elektro-eksperimentalnoj suradnji s Poker Flatom vođenoj driving technom.

Njegov rad na Effortil / Intim labelu postavio je temelje za DJ-nastupe u ključnim klubovima poput E- Werk i Tresor / Globus u Berlinu.