Harpoonov blues za Srce

Harpoonov blues za Srce

Harpoon Blues band slavi 10. godina djelovanja, kako drugačije nego svirkom! Ulaz je besplatan ali se skupljaju donacije za rad udruge Srce. Čestitaj i podrži!

Jedan od najaktivnijih domaćih blues bendova, sa preko 600 nastupa u klubovima i na festivalima, najavljuje koncert na kojem će im se pridružiti svi glazbenici koji su prošli kroz bend i u njemu ostavili trag.

Harpoonovci su svoju veliku obljetnicu odlučili proslaviti u suradnji sa splitskom Udrugom osoba sa cerebralnom paralizom Srce – prikupljat će se sredstva za nastavak rada radionica koje Srce, dobitnica Nagrade Grada Splita, provodi preko 10 godina za svoje članove.

Koncert u HOK-a (Kavanjinova 11, kraj Starog placa) održava se u četvrtak 20.travnja s početkom u 20.30, a uz sadašnju postavu banda koju čine Predrag Lovre Lovrinčević, Ivan Gilić, Branko Grašo, Tomislav Primorac i Vice Ercegović, na pozornicu će se popeti i Jadran Vušković Žogo, Darko Aljinović, Vicko Franić, Duje Čoko, Joško Radić, Ivan Cinotti, Toni Silobrčić, Mijo Vrvilo, Ivana Čović i Zoran Tasić.

Posebna je gošća večeri supruga nezaboravnog Carla Reutera, Mejrema Reuter.

Čestitaj Harpoonovcima rođendan i podrži rad Srca!

Info zona Facebook