Harpoonov blues za Srce

18_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Harpoon Blues band
Harpoonov blues za Srce

Harpoon Blues band slavi 10. godina djelovanja, kako drugačije nego svirkom! Ulaz je besplatan ali se skupljaju donacije za rad udruge Srce. Čestitaj i podrži!

Jedan od najaktivnijih domaćih blues bendova, sa preko 600 nastupa u klubovima i na festivalima, najavljuje koncert na kojem će im se pridružiti svi glazbenici koji su prošli kroz bend i u njemu ostavili trag.

Harpoonovci su svoju veliku obljetnicu odlučili proslaviti u suradnji sa splitskom Udrugom osoba sa cerebralnom paralizom Srce – prikupljat će se sredstva za nastavak rada radionica koje Srce, dobitnica Nagrade Grada Splita, provodi preko 10 godina za svoje članove.

Koncert u HOK-a (Kavanjinova 11, kraj Starog placa) održava se u četvrtak 20.travnja s početkom u 20.30, a uz sadašnju postavu banda koju čine Predrag Lovre Lovrinčević, Ivan Gilić, Branko Grašo, Tomislav Primorac i Vice Ercegović, na pozornicu će se popeti i Jadran Vušković Žogo, Darko Aljinović, Vicko Franić, Duje Čoko, Joško Radić, Ivan Cinotti, Toni Silobrčić, Mijo Vrvilo, Ivana Čović i Zoran Tasić.

Posebna je gošća večeri supruga nezaboravnog Carla Reutera, Mejrema Reuter.

Čestitaj Harpoonovcima rođendan i podrži rad Srca!