Halloween i 90-e u Kameleonu

29_10_2014 / 12:37h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
Halloween i 90-e u Kameleonu

We Love 90s naziv je dance partyja koji će svoje treće izdanje imati u Kameleonu u petak, povodom Halloweena, uz nastup Vlatke Pokos, Ivane Banfić i Emilije Kokić.

We Love 90s naziv je dance partyja koji je vratio dance ritam u Split, ali i pokrenuo lavinu nastupa dance pjevača diljem Hrvatske, a svoje će treće izdanje imati u klubu Kameleon, u petak, 31. 10. Posebno Halloween-izdanje, kad se svi na jedan dan pretvaraju u vještice i vješce donosi nastup uživo triju dance imena 90-tih: Vlatke Pokos, Ivane Banfić i Emilije Kokić.

Kao i svaki put do sada, u pauzama između nastupa Dj Pinja će zagrijati podij s miksom neprežaljenih hitova uz koje su mnogi odrastali. Ako je netko možda sramežljiv kad je riječ o plesanju na Metak u petak ili ga je strah da će nenamjerno pokazati ekstatični izraz lica dok skače uz Šumicu i druge hitove, za sve goste ekipa Kameleona pripremila je prigodne muške i ženske maske koje će se uskoro objaviti na Facebook stranici We Love 90s - Dance Party.

Cijena je ulaznica 30 kuna i mogu se kupiti u pretprodaji u Kameleonu (svaki dan od 9 do 21) ili rezervirati, a rezervirati se može i stol na 099 266 2100.