Odbor pitaj, za Hajduk navijaj

15_07_2012 / 17:46h
Odbor pitaj, za Hajduk navijaj

Paralelno sa završnim pripremama za početak nove natjecateljske sezone, navijači Hajduka mogu se pripremati i za, drugi po redu, sastanak sa Nadzornim odborom kluba.

Paralelno sa završnim pripremama za početak nove natjecateljske sezone, navijači Hajduka mogu se pripremati i za, drugi po redu, sastanak sa Nadzornim odborom kluba. Na dan odigravanja prve utakmice drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Skonta (četvrtak, 19. srpnja u 20:30 sati) predstavnici navijačkih udruga ponovno će se sastati sa Nadzornim odborom Hajduka te razgovarati o aktualnim temama.

Iz udruge Naš Hajduk pozivaju članove (Koji su platili članarinu!) da im do 18. sprnja u podne na [email protected] pošalju pitanja koja će postaviti na sastanku. Uz pitanje je potrebno navesti ime i prezime te članski broj. Svi odgovori bit će prezentirani putem medija.

Podsjetimo da su u prodaji ulaznice na nogometni susret sa Skontom po cijenama od 40 do 200 kuna, ali i da je za sezonske pretplatnike ova utakmica uključena u pretplatu.

Spomenimo i da članovi Hajduka imaju popust na pretplatu, ali i na ulaznicu za koncert Guns'n'Roses u Spaladium areni :)

hajduk.hr