Urnebesna predstava Hajduka!

04_06_2012 / 22:27h
Urnebesna predstava Hajduka!

Juniori i kadeti Hajduka prvaci su Hrvatske nakon sedam godina! Kadeti su i prije zadnjeg kola osigurali naslov, no juniori su za naslov trebali pobjedu, a za dvije tisuće gledatelja na pomoćnom poljudskom igralištu priredili su i urnebesnu predstavu.

Juniori i kadeti Hajduka prvaci su Hrvatske nakon sedam godina! Kadeti su i prije zadnjeg kola osigurali naslov pa je 1:1 sa Hrvatskim dragovoljcem bila tek uvertira za veliko slavlje, no juniori su za naslov trebali pobjedu, a za dvije tisuće gledatelja na pomoćnom poljudskom igralištu priredili su i urnebesnu predstavu.

Pola sata prije kraja utakmice zbrajali su samo propale šanse, a onda primili i gol, no nogometna predstava nije bila ni blizu kraju. U samo pet minuta domaćini preokreću rezultata u 2:1 i u slavlju zbog žutih kartona ostaju bez čak dva igrača. Gosti u samoj završnici uspijevaju izjednačiti i vratiti nadu Osječanima koji su konkurirali za prvo mjesto. Hajdukovi juniori se ne predaju i dvije minute prije kraja postižu pobjedonosni gol koji im je nakon sedam godina donio titlu nacionalnih prvaka. Slavlje je moglo početi!