Tri boda prije tri gostovanja

19_08_2013 / 10:32h  |  Foto: Rene
Tri boda prije tri gostovanja

Nova tri boda na domaćem terenu Hajduk je upisao prije tri uzastopna gostovanja nakon kojih 14. rujna slijedi derbi s Dinamom. Hajdukove utakmice sve više podsjećaju na mečeve Gorana Ivaniševića. - pogledajte album!

Hajdukove utakmice sve više podsjećaju na mečeve Gorana Ivaniševića. Nerealiziranih prilika ima toliko da su povremeni zvižduci sa tribina sasvim očekivani. Ipak, nakon 1:0 izborenih u 77. minuti zaboravit će se i nedosuđeni jedanaesterac koji je konačnu prevagu na stranu Hajduka mogao donijeti na samom početku drugog poluvremena.

Na pristojno popunjenim tribinama uz nešto manje od 6 tisuća pretplatnika očito je bilo i podosta turista koji su na dvije bengalke oko 60. minute spremno odgovorili blicanjem fotoaparata. Torcida je nakon toga repertoar desetak minuta posvetila incidentu s ćiriličnim transparentom u Vukovaru, policiji, Mamiću, HNS-u, ustašama, domovini… Nakon ozljedama oslabljene momčadi Hajduku bi dodatan udarac bio da zbog kazne ostane i bez 12. igrača na tribinama.

Nova tri boda na domaćem terenu Hajduk je upisao prije tri uzastopna gostovanja (Istra 1961, Lokomotiva i Osijek), nakon kojih 14. rujna slijedi derbi s Dinamom koji sada ima samo bod više od Hajduka.