Hackathonom do nagrade

Hackathonom do nagrade

Iskoristi svoje znanje naprednih tehnoloških rješenja i izradi vlastiti autonomni web-crawler. Prijave su otvorene do 17. listopada.

Tvrtka ReversingLabs pripremila je izazov otvoren svima iz Hrvatske. Od 23. rujan možeš se prijaviti na Crawl-A-Thon i osvojiti nagrade.

Ako voliš nove izazove, voliš koristiti napredna tehnološka rješenja i imaš dobre ideje, ovo natjecanje je za tebe. Iskoristi svoje znanje naprednih tehnoloških rješenja i izradi vlastiti autonomni web-crawler. Zadatak je izraditi automatskog crawlera koji temeljem zadanih URL-ova sakuplja poveznice na datoteke od velikog interesa za ReversingLabs. Prijaviti se mogu timovi od 2 do 4 člana.

Prijave su otvorene od 23. rujna do 17. listopada. Obavijest o odabranim timovima bit će objavljena 21. listopada, a početak natjecanja i prezentacija zadatka su planirani za 23. listopada. Od 23. do 25. listopada sudionici istražuju i razvijaju vlastito rješenje. Crawl-A-Thon će se održati 26. listopada od 8 do 20 sati u uredu ReversingLabs-a.

Tri prva mjesta bit će nagrađena novčanim iznosima od 12 000, 6000 i 3000 kuna.

Više informacija i link za prijavu nalazi se na register.reversinglabs.com.

Info zona Facebook