Graffiti, gradele i koncerti

24_07_2013 / 18:26h  |  Foto: zagrebfever.net
Graffiti, gradele i koncerti

U Bolu će se održati festival Graffiti na Gradele koji će osim grafita i gradela na Brač dovesti i glazbu i skejtere. Justin's Johnsons i Vojko Vrućina neka su od zvučnijih imena...

U Bolu će se od 30. srpnja do 1. kolovoza održati festival Graffiti na Gradele koji će osim grafita i gradela na Brač dovesti i glazbu i skejtere te nastaviti prošle godine pokrenutu inicijativu mladih da doprinesu bolskom kulturnom programu te da promoviraju vrijednosti volontiranja i aktivizma.

>> Veeeliki popis festivala, fešti i koncerata

Trodnevno događanje počinje otvorenjem izložbe mladih umjetnika u galeriji Doma kulture uz prigodni party. U jutarnjim satima srijede djeca će dobiti priliku sudjelovati u graffiti radionici, a od popodneva će na bolskoj Pumpi skejteri pokazivati i dokazivati svoje vještine. Program se nastavlja koncertom bendova Justin's Johnsons i Straight Outta Fridge.

Tek zadnji dan festivala rezerviran je za ono po čemu on i nosi ime - grafite i gradele! Na prošlogodišnjoj lokaciji, popularnoj Fabrici, na 25 metara zida stvarat će se novi grafiti. Za glazbeni program zaduženi su: Vojko Vrućina (Kiše Metaka, Dječaci), DJ Grg$sta (ZG), Tru Skool kolektiv (Sarajevo), DJ Ich bin Mladen (Bol, Baraka Kolektiv) te tba.