Goranov Wimbledon u Splitu!

27_10_2013 / 19:52h  |  Autor: I.Z.
Goranov Wimbledon u Splitu!

Samo par dana nakon premijere na Zagreb film festivalu, dokumentarac Goranov Wimbledon doživjet će i splitsku premijeru. Projekcija će se održati u ponedjeljak u Kinoteci Zlatna vrata.

Samo par dana nakon premijere na Zagreb film festivalu, dokumentarac Goranov Wimbledon doživjet će i splitsku premijeru. Projekcija će se održati u ponedjeljak (28.10.) u 19:30 u Kinoteci Zlatna vrata .

Kroz sjećanja Johna McEnroa, Patricka Raftera, Tima Henmana, Srđana i Gorana Ivaniševića i ostalih sretnika koji su bili na Centralnom terenu tog ponedjeljka film nas vodi 12 godina unatrag, kada je Goran konačno osvojio toliko željeni turnir a Split priredio neviđen i neponovljiv doček. Redatelj Leon Rizmaul je u 57 minuta donio priču o upornosti i Goranovu dišpetu, priču o uspjehu čovjeka za kojeg se činilo da je predodređen da ne uspije.

Zbog očekivanog velikog interesa i ograničenih kapaciteta dvorane preporučamo da, prije nego na blagajnu pohitate po propusnicu, nazovete Kinoteku na 361 524. Spomenimo i da je za 05. studenog najavljeno prikazivanja filma u programu HRT-a.