INmusic: Potvrdili Ferdinand i Bordello

21_02_2012 / 21:20h
INmusic: Potvrdili Ferdinand i Bordello

Gogol Bordello pridružuju se programu ovogodišnjeg INmusic festivala te nagovještava divlje fešte. Također, potvrđeno je da se četvorka iz Glasgowa, Franz Ferdinand, nakon tri godine vraća pred hrvatske fanove.

Gogol Bordello pridružuju se programu ovogodišnjeg INmusic festivala, zajedno sa najavljenim izvođačima The Cranberries i Mando Diao. Riječ je o bendu koji glazbom spaja istočnoeuropsku, romsku i zapadne kulture.

Divlje fešte koje uključuju niz različitih instrumenata, cirkusante, zborove i trubače koji zajedno stvaraju nešto što se opisuje kao ukrajinsko-ciganski-punk-cabaret. Lider ovog neobičnog benda je Eugene Hütz - rođen u Kijevu, živio je u Italiji, Poljskoj, Mađarskoj i Austriji, da bi na kraju došao u New York gdje je i krenula uspješna priča Gogol Bordella.

Također, potvrđeno je da se četvorka iz Glasgowa, Franz Ferdinand, nakon tri godine vraća pred hrvatske fanove i to ponovno na isto mjesto. Ovo će im biti treći dolazak na isti festival, kojeg su i otvorili 2006. godine.

Festivalske ulaznice za INmusic 2012 u prodaji su u Tisak Media centrima po cijeni od 290 kuna!

www.gogolbordello.com
twitter.com/#!/GogolBordello
facebook.com/gogolbordello