Gdje povlačiš crtu?

14_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook / Press
Gdje povlačiš crtu?

Sara Renar predstavit će 15. ožujka u splitskom Gradskom kazalištu mladih svoj scensko-radiofonski projekt ‘Gdje povlačiš crtu?’. Izvedba počinje točno u 20 sati.

Sara Renar, autorica jednog od najboljih domaćih i regionalnih albuma godine, predstavit će 15. ožujka u splitskom Gradskom kazalištu mladih, ususret dodjeli nagrade PORIN, svoj scensko-radiofonski projekt ‘Gdje povlačiš crtu?’. Izvedba počinje točno u 20 sati.

Projekt je nastao na poziv Hrvatskog radija za potrebe međunarodnog projekta Rođendan umjetnosti skupine za Ars Acusticu EURORADIA.

„Gdje povlačiš crtu. Pitanje je granice na individualnom i na društvenom nivou. Na koje kompromise ne pristati? Na koje djelovanje reagirati? Postoji li uopće kriterij po kojem se taj sud može donositi? Gdje je granica skladbe? Djelovanja? Ne djelovanja? Pitanje crte je pitanje identiteta i integriteta. A crta je sve samo ne jasna.”, kaže Sara Renar.

Uz stalne suradnike Zdeslava Klarića (klavijature) i Konrada Mulvaja (elektronika, perkusije), Sari će se pridružiti i glazbenici Vedran Peternel (elektronika, bas) i Ivan Laić (Moscau; Demoler, Demoler) , te članica Drame HNK u Zagrebu, Dora Lipovčan. Za oblikovanje zvuka zadužen je Mateo Patekar, a za dramaturgiju Nora Krstulović.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji je moguće nabaviti u splitskom baru Basket, a na dan izvedbe po cijeni od 50 kuna na blagajni splitskog Gradskog kazališta mladih.

Više informacija na Facebook stranici događanja.