Frajlomobil parkira na Sustipan!

09_04_2016  |  Autor: M. A.  |  Foto: Tea Stipica
Frajlomobil parkira na Sustipan!

Nakon što je najavio nastup Esme Redžepove na nadolazećem Snu sustipanske noći, organizator Daniell Nikolla najavio je i drugo ime i drugu večer: nastupat će the Frajle.

Na press konferenciji održanoj 8. travnja u splitskom restoranu Corto Maltese organizator Sna sustipanske noći, Danijell Nikolla iz Ritam produkcije, potvrdio je ime za drugu večer sustipanske manifestacije: riječ je o the Frajlama koje su zajedno s Nikollom dočekale novinare.

Nakon što je za prvu večer Sna sustipanske noći povrđen nastup Esme Redžepove, Nikolla je sretan što drugu večer stižu the Frajle i što će tako ove godine, njegovim riječima, sustipanska magija biti u znaku cura.

>> Sustipanski san uz Esmu

- Ideja je da se, kao i prethodnih godina, obuhvati i starija i mlađa populacija, iako se pokazalo da su svi dosadašnji odabiri podjednako privlačili jedne i druge - objasnio je Daniell ovogodišnji odabir najavivši zatim i treću večer sustipanskog sna, kojoj ni sadržaj ni točan termin ipak još nije otkrio. No zato jest obećao da će publiku i ove godine čekati dekice, na što su se nadovezale nasmijane the Frajle pitanjem: - Da li ćemo i mi pevati na dekicama?

A ostatak razgovora s the Frajlama nije prošao s ništa manje smijeha i vedrine. - Split uvijek jedva čekamo, a sad smo dočekale i Sustipan - rekle su prisjetivši se kako su bile oduševljene prostorom nakon što su vidjele fotografije nastupa Amire Medunjanin na prošlogodišnjem Snu. - Ovo će biti spoj naše glazbe i magičnog prostora i bit će to definitivno koncert za ljubav - rekle su.

The Frajle će publici predstaviti album B strana ljubavi koji već nekoliko mjeseci neumorno promoviraju, no Splićani će, naravno, čuti i starije pjesme iz njihove sedmogodišnje karijere, a s obzirom na to da su im neke pjesme prevedene i na nekoliko stranih jezika, čut će se i prijevodi. Nerazdvojna četvorka često piše pjesme putujući na koncerte, u autu koji od milja nazivaju Frajlomobil, i unatoč višegodišnjem djelovanju i intenzivnom zajedničkom radu njihova energičnost i dobra volja ne jenjavaju a upravo su to dva važna elementa njihova nastupa koje splitska publika, uz originalnu glazbu, može očekivati na Sustipanu.

Karte će uskoro krenuti u prodaju, a nove informacije i najave organizatora mogu se pratiti i na Facebooku.