Fotografijom do nagrade

19_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: woobox.com
Fotografijom do nagrade

Sudjeluj u foto natječaju #MySocialRights i osvoji vrijedne nagrade: put na Europski događaj za mlade te Interrail karta za putovanje Europom. Tema natječaja je „Kako doživljavam socijalna prava u Europi“. Rok za prijavu je 1. svibnja.

Opća uprava Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i inkluziju poziva mlade ljude diljem Europe da sudjeluju u foto natječaju #MySocialRights i osvoje vrijedne nagrade.

Na natječaj se mogu prijaviti mladi između 18 i 30 godina koji žive u Europskoj uniji. Tema natječaja je „Kako doživljavam socijalna prava u Europi“. Sudionici mogu prijaviti do tri fotografije koje će opisati što socijalna prava znače za njih.

Prijave se primaju isključivo preko Woobox-a. Inspiraciju mogu potražiti u jednom ili više načela Europskog stupa socijalnih prava.

Troje najboljih bit će pozvano da prisustvuju Europskom događaju za mlade koji će se održati 1. i 2.lipnja u Strasbourgu. Glavna nagrada za pobjednike je Interrail karta za dvije osobe za putovanjem Europom. Na Europskom događaju za mlade bit će izloženo 15 najboljih slika, a osim glavnih nagrada dodijelit će se još 30 malih i 12 srednjih nagrada.

Rok za prijavu: 1. svibnja.

Više informacija o natječaju ovdje.