Fotografijom do foto opreme

17_05_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com
Fotografijom do foto opreme

Amateri i profesionalni fotografi pozivaju se na natječaj "Moja Europa, moja prava". Prva, druga i treća nagrada su fotografska oprema u vrijednosti do 2000, 1500 i 1000 eura, uz trodnevno putovanje za dvije osobe u Bruxelles.

Klub Stranke europskih socijalista (PES) objavio je fotografski natječaj Moja Europa, moja prava.

Koja su naša temeljna prava? Vrijedi li boriti se za njih? Moramo li se odreći određenih prava kako bismo zadržali druga? Vrijede li neka prava samo za odabrane, a ne za sve? Uzmite kameru i pokažite što za vas znače prava i gdje bi mogla biti ugrožena.

Natječaj je otvoren za profesionalne fotografe i amatere starije od 18 godine koji žive u Europskoj uniji. Svaki sudionik može prijaviti jednu fotografiju o aktualnoj temi.

Prva, druga i treća nagrada su fotografska oprema u vrijednosti do 2000, 1500 i 1000 eura, uz trodnevno putovanje za dvije osobe u Bruxelles na svečanost dodjele nagrada. Publika će također moći glasati za svog favorita putem Facebook-a. Dobitnik nagrade publike bit će nagrađen fotografskom opremom u vrijednosti od 500 eura.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac i priložiti fotografiju putem službene web stranice. U slučaju tehnički poteškoća možete se javiti na mail [email protected].

Rok za prijavu: 30. lipnja.

Više o natječaju ovdje.