FMFS traži volontere

02_05_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: fmfs.hr
FMFS traži volontere

Festivala mediteranskog filma Split traži volontere u periodu od 7. do 17. lipnja. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina. Volontiranje vam donosi i slobodan ulaz na projekcije, a očekuje vas i FMFS poklon paket. Rok za prijavu je 15. svibnja.

Jedanaesto izdanje Festivala mediteranskog filma Split održat će se u Ljetnom kinu Bačvice i kinoteci "Zlatna vrata" od 7. do 16. lipnja. I ove godine traže se vrijedni entuzijasti da se pridruže u organizaciji.

Potrebni su volonteri za pomoć u kinima, na blagajnama, info pultovima te u distribuciji festivalskih promo materijala i to u periodu od 7. do 17. lipnja, ali i tjedan do dva prije početka FMFS-a. Za određene važnije zadatke koji mogu trajati više sati je predviđena i novčana naknada.

Osim bogatog radnog iskustva, dobre zabave i novih prijateljstava, volontiranje vam donosi i slobodan ulaz na projekcije, a očekuje vas i FMFS poklon paket.

Sve što vam treba je entuzijazam te želja za pomaganjem i radom. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina ispunjavanjem online prijavnice.

Rok za prijavu: 15. svibnja.

Za sva dodatna pitanja i informacije pišite na: [email protected].