Finale stand-up sezone

Finale stand-up sezone

Nakon 8 mjeseci stand-up sezona u gradu pod Marjanom je došla kraju, a prije ljetne pauze i zasluženog odmora, vrijeme je za prikladan oproštaj uz još jedan veliki nastup.

Komičari SplickeScene će 25. svibnja u 21 sat u Amfiteatru Doma Mladih na "Best of 2019" večeri u jedan show sklopiti najbolje baze napisane ove godine, kao svojevrsni presjek polusezone "Novih baza".

Nije bilo lako ovoj ekipi iz mjeseca u mjesec stvarati nov materijal, ali se vide rezultati njihova truda. Iz dana u dan donose osmijehe na lica sve većem broju ljudi. Uz brojne nastupe u Splitu i Dalmaciji ove godine, posebno se ističe onaj najveći koji su nedavno održali u rasprodanoj dvorani Doma HV-a u Lori kada su preko sat i pol vremena do suza nasmijavali sve prisutne. Ove subote splitskoj publici donose sasvim drugačiji show. Nastupaju Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivo Musulin, Ivica Lazaneo, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević.

Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina, a ulaznice su dostupne online putem sustava Entrio i Croatia Tickets te na Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Više informacija na Facebook stranici događaja

Info zona Facebook