Filmsko volontiranje u Bugarskoj

06_09_2014 / 10:33h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Filmsko volontiranje u Bugarskoj

Traži se 7 volontera za kratkoročno volontiranje na obali Crnog mora u Bugarskoj, gdje će sudjelovati u organizaciji filmskog festivala te na radionicama stvaranja filmova.

Pozivaju se svi ljubitelji filmova i medija koji žele naučiti više da sudjeluju u radionicama vezanim za stvaranje filmova, kao i u organiziranju filmskog festivala u Bugarskoj.
Program će se odvijati u dva turistička gradića na obali Crnog mora, Burgasu i Balčiku, a volontiranje će trajati od 20. listopada do 26. studenog 2014.

Traži se 7 mladih u dobi od 18-30 godina za kratkoročno volontiranje u okviru programa ERASMUS+ kroz aktivnost Europska volonterska služba (EVS). Osim dobne granice, ne postoje nikakva druga ograničenja tko se može prijaviti.

Tema je projekta film i mediji u službi razvoja i promicanja europskog građanstva, međunarodne kulturne suradnje, ljudskih prava i demokracije u kontekstu dolazeće Europske godine razvoja (2015)

Volonterima je organiziran besplatni smještaj u Balčiku u Palace State Cultural Institute, a u Burgasu u hostelu. Prehrana će biti organizirana u restoranima i menzama na način da će volonteri dobiti bonove za hranu. Također, volonteri će dobiti jednokratno 65 eura džeparca.

Troškovi puta u iznosu do 270 eura refundirat će se na temelju originalnih karata/potvrda za prijevoz. Ukoliko je prijevoz skuplji, volonter tu razliku pokriva sam.

Kako se prijaviti:
poslati motivacijsko pismo i životopis (poželjno da je u Europass formatu) na engleskom jeziku na: [email protected] s naznakom Za volontiranje u Bugarskoj.