Filmovi pokreću mlade

28_08_2014 / 11:03h  |  Autor: I. Z.
Filmovi pokreću mlade

Edukacija za stručnjake za rad s mladima, lidere mladih i mlade pod nazivom Filmovi pokreću mlade održat će se u Srbiji a prijave traju do 1. rujna.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na edukaciju Filmovi pokreću mlade koji će se održati u Srbiji, u gradiću Vrnjačka Banja u periodu od 5. - 13. listopada 2014.

Ciljevi su edukacije istražiti načine, metode, tehnike, značenja i mogućnosti amaterske video produkcije, upoznati sudionike s tehnikom Stop motion movie i kako se ona može koristiti u aktivnostima izgradnje mira te promovirati aktivno uključivanje mladih u život zajednice.

Edukacija će okupiti 30 sudionika iz deset zemalja a cilj je razvijati kompetencije sudionika u korištenju videa kao načina i sredstva promicanja mira. Namijenjena je stručnjacima za rad s mladima, liderima mladih te aktivistima i volonterima.

Troškovi smještaja, hrane i materijala u potpunosti su pokriveni, dok će troškovi putovanja biti refundirani u iznosu od 70% ukupnog troška puta. Radni je jezik edukacije engleski.

Rok za prijavu: 1. rujna 2014.

www.salto-youth.net