Film u jednom kadru

19_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com / Thomas William
Film u jednom kadru

Otvorene su prijave za deveti ONE TAKE FILM FESTIVAL koji će se održati u Zagrebu, od 19. do 21. listopada 2018. godine. Festival je otvoren za sve. Prijaviti se mogu filmovi nastali poslije 1. siječnja 2016. godine. Rok za prijavu je 1. lipnja 2018.

Otvorene su prijave za deveti ONE TAKE FILM FESTIVAL koji će se održati u Zagrebu, od 19. do 21. listopada 2018. godine.

Na festival se mogu prijaviti profesionalci i amateri. Za sudjelovanje se ne naplaćuje kotizacija. Prijaviti se mogu filmovi nastali poslije 1. siječnja 2016. godine. U službenoj konkurenciji festivala prikazuju se isključivo filmovi snimljeni u jednom kadru. Kadar se definira kao snimku od uključivanja do isključivanja kamere. U filmovima se ne smiju primjenjivat rezovi, zatamnjenja / odtamnjenja, pretapanja i ostale montažne spone. Trajanje filma nije ograničeno. Svi prijavljeni filmovi moraju imati engleske podnaslove ili engleske dijaloške liste.

Na festivalu mogu sudjelovati igrani, dokumentarni i eksperimentalni filmovi, te glazbeni i reklamni spotovi. Filmove se treba slati kao video datoteku (mp4, mov, avi, wmv) na jedan od dva načina: poslati  ih kao fizičke medije (DVD-Data, USB Drive, SD Card, itd.) zajedno s ispunjenom i vlastoručno potpisanom prijavnicom poslati na adresu:

ONE TAKE FILM FESTIVAL,
Trg žrtava fašizma 14,
10000 Zagreb

ili ih postaviti na online servis po izboru (npr. Dropbox ili Copy) te poslati link za preuzimanje s odgovarajućom ispunjenom i digitalno potpisanom prijavnicom u PDF-u na e-mail: [email protected].

Prijavnicu možete pronaći ovdje.

Filmovi se natječu za nagradu Grand prix ONE TAKE FILM FESTIVALA.

Rok za prijavu: 1. lipnja 2018.

Više informacija o natjecanju na linku.